Despre

Despre 

Sesiunea Conferinței Generale de la Minneapolis din anul 1888 este una dintre cele mai importante din istoria Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. Acolo, solia îndreptățirii prin credință a fost prezentată ca niciodată mai înainte. Ellen White a recunoscut că solia predicată de Alonzo Trèvier Jones și Ellet Joseph Waggoner era de la Dumnezeu, constituind solia către Laodiceea, pe care biserica trebuia să o ducă lumii. Ea a invitat poporul să primească această solie, de care depinde soarta bisericii. 

Această aplicație a fost dezvoltată pentru a veni în sprijinul celor interesați de solia neprihănirii prin credință și de evenimentele istorice corelate cu Minneapolis 1888. Aplicația conține cărți și articole scrise de solii lui Dumnezeu, precum și cele mai sincere cercetări istorice ale evenimentelor făcute de Ronald Duffield. 

 

Paul Bucur
e-mail: contact@zguduireaadventismului.ro
Telegram, SMS & Whatsapp: 0732 134 190iOS & Android Developer:
Stelian Senocico


Pentru suport iPhone și iOS click pe logo:Pentru suport Android click pe logo:Pentru a citi cărți scrise de autori ca Ralph Larson, Dennis Priebe, Herbert Douglass click pe iconița de mai jos:Aplicația Minneapolis 1888 a fost concepută pentru a fi utilizată împreună cu resursele de pe zguduireaadventismului.ro. 

Cu aleasă prețuire, Paul Bucur!